Pomoć i često postavljana pitanja

Pomoć i često postavljana pitanja


Virtualnom kongresu vrlo je jednostavno pristupiti. U navigacijskoj traci kao i u programu postoji "gumb" registracija. Kada kliknete tamo poveznica Vas vodi na registracijski obrazac na platformi Zoom. Nakon što upišete potrebne podatke pristupit ćete virtualnom 13. Hrvatskom kongresu o aterosklerozi s međunarodnim sudjelovanjem. Ta registracija će Vam omogućiti i ta na kraju svakog dana predavanja prisustvujete live raspravama gdje ćete moći postavljati pitanja cijenjenim predavačima.


13. Hrvatski kongres o aterosklerozi s međunarodnim sudjelovanjem bodovana je od strane Hrvatske liječničke komore sa 17 bodova za aktivno i 11 bodova za pasivno sudjelovanje. Kako bismo Vam mogli prijaviti bodove u obrascu za registraciju biti će potrebno upisati osobni indetifikacijski broj (OIB).


Kongres možete pratiti i putem internet preglednika ili putem Zoom aplikacije.

Kako biste lakše mogli pratiti Kongres, sa što manje poteškoća sugeriramo da preuzmete Zoom aplikaciju na uređaj kojim ćete prisustvovati kongresu. Aplikaciju možete preuzeti na sljedećoj poveznici: https://zoom.us/download